Jouw expert in professionele telecommunicatie

image1

GSM-signaal verbeteren: Dat doe je met Indoor Coverage DAS

Je wilt een bericht verzenden of een klant bellen – maar je oproep of bericht verzendt niet. Niet optimaal! En vooral: erg vervelend. Maar geen nood: er is een oplossing. Door te investeren in een DAS-systeem ben (en blijf) je maximaal bereikbaar.

Sonal DAS wordt gebruikt in onder andere deze omgevingen

Grotere bedrijven

Publieke ruimtes

Supermarkten

Parkings ondergronds

Hoe kan Sonal DAS je GSM-signaal verbeteren?

Man die zakelijke telefoon doet achter zijn laptop

Omdat het GSM signaal buiten het gebouw wel voldoende sterk is, wordt met een GSM DAS installatie (Distributed Antenna System), een buitenantenne op het dak of aan de gevel van het gebouw geplaatst om het signaal van alle mobiele operatoren te ontvangen en dit via coax kabel te verdelen over een aantal binnenantennes in het gebouw.

Het buitensignaal van alle operatoren wordt op deze manier beschikbaar voor een onbeperkt aantal mobiele gebruikers in uw gebouw. Het GSM DAS systeem ondersteunt alle technologieën van 2G, 3G, 4G tot het nieuwe 5G.

Voor de installatie doen we steeds een dekkingstest om te zien waar er geen signaal is, en zetten we een antenne met de juiste specificaties. 

Voorbeeld: Geen bereik in een parkeergarage

Je zou denken, dat is toch niet zo erg. Maar tegenwoordig zijn alle nieuwe wagens wel geconnecteerd met het internet via 4G of zelfs 5G. Als het autoalarm geactiveerd is, versturen deze wagens een melding naar de smartphone van de eigenaar. 

Als je dan geen GSM-signaal hebt in je parkeergarage, komt deze melding nooit aan. Dat is niet goed voor de klanttevredenheid. Hier kan DAS een oplossing bieden.

Wij werkten al samen met

pexels jack sparrow 4199524 scaled

Veelgestelde vragen

Vanaf wanneer is Sonal DAS nuttig?

Als je veel mensen per dag hebt die langskomen op je locatie en die niet deel van je team zijn.

Jouw GSM-signaal versterken met Indoor Coverage DAS?

Neem contact met ons op!

This is a staging environment