Jouw expert in professionele telecommunicatie

Maak kennis met Sonal

Dit is het Sonal-team, op-en-top specialisten in telefonie, radiocommunicatie en satellietcommunicatie.
Wij denken niet in toestellen, producten of merken, wel in klantvriendelijke oplossingen in telecommunicatie.

DSC1064 team

Sonal, specialist in professionele telecommunicatie

Sonal is specialist in professionele telecommunicatie: telefonieradio- en satellietcommunicatie. Wij werken sinds 1978 voor diverse bedrijven, overheden en sectoren. Vanuit onze locatie in het Antwerpse Mortsel zijn we een toonaangevende leverancier van hoogwaardige telecomproducten en hebben we een uitstekende reputatie als systeemintegrator en software-ontwikkelaar.

Onze klanten zijn ondernemingen en ondernemers die in de eerste plaats kwaliteitsproducten en een topservice eisen. Ze willen een uitstekende ondersteuning op vlak van zowel standaard- als maatwerkproducten en compleet geïntegreerde systemen.
Sonal wil zijn professioneel en solide karakter verstevigen en verder groeien op het vlak van dienstverlening en een uiterst kwalitatief productaanbod.

De medewerkers van Sonal volgen constant opleidingen en trainingen om de beste service te blijven aanbieden en de concurrentie steeds een stap voor te zijn. Zo garanderen we toekomstgericht de bedrijfszekerheid en de continuïteit van deze onderneming.

Sonal in cijfers

400

Geslaagde projecten

45

Jaar ervaring

12

Gedreven medewerkers

100

Klaar voor jouw uitdaging

Cultuur & waarden

De kernwaarden van Sonal

Bij Sonal zijn deze waarden meer dan alleen woorden; ze zijn de leidende principes die elke beslissing en actie vormen. Ze weerspiegelen onze toewijding aan uitmuntendheid, ethiek en constante verbetering.

Deskundigheid

Ons team bestaat uit hoog opgeleide professionals die hun expertise voortdurend inzetten om innovatieve oplossingen te bieden. Wij begrijpen het belang van kennis in onze snel veranderende wereld en zetten ons in om de beste in ons vakgebied te zijn.

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is de ruggengraat van onze organisatie. We nemen onze verplichtingen tegenover klanten, partners en de maatschappij serieus. Ons team handelt altijd met integriteit en ethiek, met een sterk besef van verantwoordelijkheid voor de resultaten van ons werk.

Gedrevenheid

Onze passie voor ons werk is wat ons onderscheidt. Wij geloven dat echte toewijding en enthousiasme essentieel zijn voor succes. Elke medewerker bij Sonal brengt een ongeëvenaarde energie en ernst naar hun werk, wat leidt tot buitengewone resultaten.

Een project bespreken?
Neem contact op!

This is a staging environment