Jouw expert in professionele telecommunicatie

Sonal voorziet Immo Guimard 7 van VoIP telefoniesysteem, hélemaal aangepast aan telewerken

Het beheer van de technische en logistieke aspecten van gebouwen, restaurant en cateringservices, de organisatie van meetings en evenementen – Immo Guimard 7 nv beschikt over een breed scala aan services die ze aanbiedt aan haar huurders en klanten. En daar hoort de nodige technologische vooruitgang bij – zo ook voor het telefoniesysteem!

Gedelegeerd  bestuurder Danny Herremans licht de overgang naar een Sonal Cloud Pro-systeem voor Immo Guimard 7 toe.

Telefonie op maat in jouw bedrijf? Contacteer ons!

Gedaan met oude toestellen – klaar voor een leven met telewerken dankzij Sonal Cloud Pro!

“We hadden behoefte aan een systeem dat aangepast was aan onze noden, en aan die van onze huurders en klanten”, vertelt Danny.” Enkele jaren geleden, toen we voorzichtig onze eerste stapjes richting cloud telefonie namen,  werkten we al met Sonal samen. Dat ging toen héél goed, en ook de jaren erna konden we op hen rekenen voor technische ondersteuning waar nodig. De keuze om opnieuw met hen in zee te gaan was dan ook snel gemaakt! Andere aanbieders hoefden we zelfs niet te overwegen.”

Waar Immo Guimard 7 tijdens de vorige vernieuwing nog eerder voorzichtig omsprong met het idee om volledig over te stappen op een cloud based systeem – sommigen van hun huurders en klanten stonden hier eerder weigerachtig tegenover en wouden nog traditionele telefonie behouden – besloten ze nu toch om een dergelijk systeem zo volledig mogelijk te implementeren in al hun gebouwen en zalen.

En al kunnen de bestaande traditionele telefoontoestellen en -centrales hier wel nog in meegenomen worden – de focus ligt voortaan toch vooral op technologische innovatie, op klaar zijn voor de toekomst en vooral: op het behouden van één systeem waarbij alles geïntegreerd kan worden!

Vandaag beschikt Immo Guimard daarom over Sonal Cloud Pro. “Dit VoIP (Voice over IP) telefoniesysteem zorgt ervoor dat we niet alleen alles qua telefonie via één platform kunnen doen – het zorgt er ook voor dat thuiswerkers bij onze huurders en klanten gebruik kunnen maken van een flexibel systeem. En dat was tijdens de nasleep van de coronacrisis écht nodig. Telewerken verdwijnt namelijk niet, en voor onze business is het cruciaal om hierop in te spelen!”

Een volledige integratie met Office 365, goedkopere telefonie en meer voordelen!

Wat Immo Guimard 7 dan concreet als voordeel haalt uit hun Sonal Cloud Pro pakket?

  • Een telefoniesysteem op maat waarbij ze enkel betalen voor de gebruikers die ze nodig hebben. Geen vast tarief, wél flexibiliteit met je budget!
  • Een snelle start van de telefonie dankzij de virtuele centrale.
  • Een systeem dat bereikbaar is van eender welke locatie en op eender welk moment – ideaal voor thuiswerkers of hybride werkers die afwisselen tussen kantoor en home office.
  • Goedkopere telefonie dankzij de VoIP technologie, zowel nationaal als internationaal.
  • Alle functionaliteiten van de virtuele centrale, via smartphone, laptop en tablet én een volledige integratie met de Office 365-technologie.
  • Een lage instapkost omdat de installatie van een eigen telefooncentrale wegvalt.

Klanttevredenheid troef bij Immo Guimard

Dat het team van Immo Guimard 7 – én hun huurders en klanten – tevreden zijn, is een understatement. Volgens Danny is het nieuwe telefoniesysteem dan ook écht de verbetering die ze zochten. “Beter kon het eigenlijk niet zijn”, vindt hij.

“Wat we bovendien ook érg appreciëren is de 24/7 technische ondersteuning die van Sonal mogen verwachten”, vertelt hij. “Stel dat we met een probleem kampen, dan is het enige wat we moeten doen een ticketje aanmaken bij Sonal om dit aan te kaarten. Afhankelijk van hoe dringend het probleem is, komen zij dit zo snel mogelijk oplossen. Top huurders en klantenservice dus!”

Ook op zoek naar een telefonie-systeem op maat? Contacteer ons!

Hulp of advies nodig over telefonie, radiocommunicatie of satellietcommunicatie?

Een project bespreken?
Neem contact op!

This is a staging environment