Jouw expert in professionele telecommunicatie

Cloud telefonie voor bedrijven: Voordelig?

Man die zakelijke telefoon doet achter zijn laptop

Gemakkelijk schaalbaar, flexibel en overal bereikbaar. Er zijn veel redenen om na te denken over een Cloud telefoniesysteem voor je bedrijf. Zeker nu telewerken een blijvende optie is voor veel werknemers, wordt het steeds belangrijker om altijd en overal bereikbaar te zijn. Benieuwd naar de voordelen van telefoneren over het internet? Lees verder om meer te ontdekken over de vele voordelen van cloud telefonie.

Cloud telefonie: Wat is het?

Cloud telefonie elimineert de noodzaak voor een fysieke telefooncentrale en biedt in plaats daarvan een online platform voor de telefonie van je bedrijf. Het enige wat je nodig hebt, is een stabiele internetverbinding. SonalCloud by 3CX is een uitstekend voorbeeld van een cloud telefoniesysteem. Het is een gebruiksvriendelijk, volledig uitgerust communicatiesysteem waarmee je altijd en overal kunt communiceren met je collega’s en klanten. Je werknemers kunnen via een eenvoudige app verbinding maken met de telefoniesoftware op je server in jouw eigen cloud. Met SonalCloud kun je nog steeds gebruik maken van bekende functionaliteiten zoals wachtmuziek, doorverbinden van gesprekken en omleidingen naar mobiele telefoons.  

Cloud telefonie: Is het schaalbaar?

Ja! De schaalbaarheid is ongetwijfeld het grootste voordeel van een cloud telefonie systeem. Het is een uiterst flexibel systeem dat eenvoudig is aan te passen aan de grootte van je bedrijf. Of je nu een team van 10 mensen of 100 mensen hebt, de cloud telefonie-oplossing blijft hetzelfde. Je hoeft geen nieuwe systemen aan te schaffen naarmate je bedrijf groeit. Daarnaast is een cloud telefoniesysteem ook makkelijk integreerbaar met je bestaande ERP- en CRM-systemen. Cloud telefonie kan dus eenvoudig worden aangepast aan de veranderende behoeften van je onderneming, wat het ideaal maakt voor bedrijven in volle groei.

Cloud telefonie: Altijd en overal bereikbaar?

Met een cloud telefonie systeem ben je echt altijd en overal bereikbaar. Via een app op de smartphones van je werknemers kunnen zij alle functionaliteiten van de virtuele telefooncentrale gebruiken. Dit is vooral handig voor werknemers die ‘on call’ zijn, zoals huisartsen van wacht, klantenservicemedewerkers en beveiligingspersoneel. Ze hoeven niet langer naast de telefoon te wachten, maar zijn bereikbaar wanneer dat nodig is, waar ze zich ook bevinden. Hetzelfde geldt voor thuiswerkers. Al je werknemers kunnen gebruik maken van hetzelfde communicatiesysteem, ongeacht of ze nu van thuis uit werken of op kantoor zijn. 

Cloud telefonie: Wat kost het?

Een andere belangrijke reden om voor een cloud telefoniesysteem als SonalCloud te kiezen, zijn de lage instapkosten. Je hoeft niet te investeren in fysieke toestellen of een telefooncentrale. Voor een klein maandelijks bedrag kun je gebruikmaken van alle uitgebreide functionaliteiten die SonalCloud biedt. Dankzij VoIP-technologie bel je zowel nationaal als internationaal tegen lagere tarieven. Bovendien betaal je alleen voor het aantal gebruikers dat je nodig hebt.

Sonal zorgt voor jouw cloud telefonie-oplossing

Met cloud telefonie ben je klaar voor de toekomst. Dankzij de schaalbaarheid, flexibiliteit en lage kosten, biedt een cloud telefoniesysteem als SonalCloud een ideale oplossing voor moderne bedrijven die altijd en overal verbonden willen blijven. 

Overtuigd van een cloud oplossing, maar niet zeker hoe te beginnen? Bij Sonal ben je verzekerd van een systeem dat volledig op jouw maat is gemaakt. We beginnen met een consultatie om je behoeften te begrijpen en een telefoonsysteem te ontwerpen dat voor jou werkt. Het team van Sonal verzorgt vervolgens de installatie, integratie met uw CRM, ERP-systeem, Office 365 en MS Teams indien gewenst, en biedt je de nodige nazorg, ondersteuning en opvolging.

Bezoek onze website of neem contact met ons op om meer te ontdekken over onze professionele cloud telefoniesystemen en hoe we je kunnen helpen om altijd en overal makkelijk bereikbaar te blijven!

Hulp of advies nodig over telefonie, radiocommunicatie of satellietcommunicatie?

Een project bespreken?
Neem contact op!

This is a staging environment