Jouw expert in professionele telecommunicatie

D’Eer transport – Kruibeke

Al meer dan een halve eeuw verzorgt DEERTRANS vrachtvervoer doorheen heel Europa.  Dit omvat grotendeels containertransport, maar evenzeer conventioneel transport en oplossingen à la carte.

Sinds enige tijd zijn ze ook gespecialiseerd in de fumigatie van hout voor export.  Dit is een proces waarbij insecten, die mogelijk schadelijk zijn voor de ecologie van het land van bestemming, gedood worden door blootstelling aan een gas.

Een 50 tal vrachtwagens, die opvallen door hun kenmerkende gele kleur, zijn dagelijks onderweg en krijgen logistieke ondersteuning van hun collega’s vanuit het hoofdkantoor langs de E17 in Kruibeke.  Op een terrein van 20 000m² bevindt zich hier onder meer een modern garagecomplex van 1350m² – uitgerust met wasstraat en rolbrug, een parking van 15 000 m², 375m² kantoorruimte en een truck tankstation dat tevens toegankelijk is voor derden.

Communicatie

Uiteraard geldt voor een transportbedrijf dat een kwalitatieve dienstverlening sterk afhankelijk is van een betrouwbare interne communicatie.  Het was voor D’Eer transport dan ook een constante strijd om de internationale gesprekskosten enigszins binnen de perken te houden.  Om hier een antwoord aan te bieden werd beslist over te schakelen naar VoIP en te investeren in een Panasonic NS700 telefooncentrale.  Daarnaast werd voor het telefonisch verkeer met de chauffeurs gebruik gemaakt van een SIM box.

General Manager Hans D’Eer licht toe: “Dankzij onze abonnementsformule bellen we mobiel aan een vaste prijs binnen de gebruikersgroep van de firma.  Dankzij de SIM box combineren we de goedkope gespreksformule aan de praktische voordelen van de telefooncentrale.  Een tweede voordeel is dat we zeker zijn dat onze vaste lijnen vrij blijven voor onze klanten en leveranciers.  We zijn dan ook heel tevreden met de oplossing die ons door Sonal werd aangereikt”

Hulp of advies nodig over telefonie, radiocommunicatie of satellietcommunicatie?

Een project bespreken?
Neem contact op!

This is a staging environment